Privacy Policy

Lofft 6, gevestigd aan Molenstraat 6 4761CK Zevenbergen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.lofft6.nl

Molenstraat 6 4761CK Zevenbergen

0168320911

 

 

Laatste wijziging op 09-02-2021

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Lofft 6 verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Apparaat type

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Lofft 6 verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling/bestelling.
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (mits je je hier voor aanmeld)
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Lofft 6 verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
- Lofft 6 analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren*.
 
*Enkel wanneer hier toestemming voor wordt verleend, zie cookies. 

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Lofft 6 bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Als je een jaar lang geen gebruik hebt gemaakt van jouw profiel, op de website en in de winkel, dan zullen jouw gegevens worden verwijderd. 
 
 
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Lofft 6 deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Lofft 6 blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Jouw gegevens worden gedeeld met de volgende derden:

Lightspeed: zij zijn onze partner op het gebied van software en hardware die wij in de winkel en voor onze webshop gebruiken. 

Mollie: onze partner in het online betalingsverkeer. Wij, als Lofft 6 hebben ook geen informatie over rekeningnummers. Enkel de naam van de rekeninghouder is bij ons bekend. 

Parcel Pro/Shops United: onze partner in het verzenden van jouw bestellingen. Zij delen de gegevens met het postbedrijf. Denk hierbij aan PostNL of DHL. 

Verder worden de gegevens niet met derden gedeeld. 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Onze website maakt gebruik van een Cookiebanner, hier kun je aangeven of wij wel of geen cookies mogen plaatsen. Standaard zullen wij ervan uit gaan dat wij GEEN cookies mogen plaatsen. Alleen wanneer je ons expliciet toestemming geeft, door op ja te klikken, zullen wij cookies plaatsen. Je bent hier dus volledig vrij in. 

Wil je de website zonder cookies bezoeken? Geen probleem, hiervoor hoef je niets te doen. Standaard zullen wij geen cookies plaatsen, alleen wanneer je ons hier expliciet toestemming voor geeft.  

Welke gegevens gebruiken wij: 

  • Bezochte webpagina's
  • Apparaat type (pc/tablet/smartphone)
  • Locatie (plaats)

 

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens:

  • Onderzoek naar website statistieken
  • Marketing analyse
  • Verbeteren van de navigatie op onze website

 

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Alle gegevens worden vooraf geanonimiseerd. 

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Lofft 6 en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Lofft 6 wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Lofft 6 neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Wij willen graag cookies plaatsen om onze website, online marketing en vindbaarheid te verbeteren. Geef je ons hier toestemming voor? Pas hier jouw cookie voorkeuren aan. Maak je geen keuze, dan plaatsen wij geen cookies. M.u.v. cookies die nodig zijn om de website te laten functioneren. Manage cookies