Shoppen in Zevenbergen! - Lofft 6
Menu
EUR
Kings week! Maak t/m 28 april van kans op een cadeaukaart t.w.v. €25 bij besteding van minimaal €100! Meer info klik hier
Shoppen in Zevenbergen!

Shoppen in Zevenbergen!

Shoppen in Zevenbergen, waarom zou je dat eigenlijk moeten doen? In dit blog geef ik je een aantal goede redenen! 

 

Gratis parkeren!

Alles wordt duurder, maar gelukkig is het parkeren in Zevenbergen nog gratis. Dit is iets waar de ondernemersvereniging zich ook hard voor maakt. We hebben voldoende parkeergelegenheid buiten de blauwe zone waar je onbeperkt mag staan. Binnen de blauwe zone mag je twee uur parkeren, dit is ook recht voor onze winkel!

 

Ruim winkelaanbod!

Zevenbergen heeft ontzettend leuke winkeltjes. Of je nu op zoek bent naar kleding (kom dan zeker eens bij ons langs) of leuke accessoires voor in huis... In Zevenbergen kun je ontzettend goed slagen. Ook voor cadeauartikelen, snoep & chocolade of bloemen zit je bij ons goed! 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook diverse andere heren-, dames- en kinderkledingwinkels. Dus het hele gezin kan van top tot teen gestileerd naar huis! 

 

De innerlijke mens!

Een dagje shoppen kan natuurlijk niet op een lege maag! En ook voor een lunch, borrel of diner zit je goed in Zevenbergen. De terrassen liggen heerlijk in de zon, dus een beetje bijkleuren is zeker een optie. En ook rondom de vernieuwde haven vind je toffe (koffie)bars en restaurants.  Je gaat zeker niet met honger naar huis!

 

De centrale ligging!

Zevenbergen is ook de perfecte uitvalsbasis om andere steden te bezoeken. Zo ben je binnen een half uur in Breda en binnen een uur in Antwerpen en Rotterdam! Of wat dacht je van het charmante Willemstad, Dordrecht en Gorinchem! Zevenbergen heeft leuke hotels en een mooie natuurlijke omgeving. Dus neem gerust de fiets mee! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »