Hoe het begon... - Lofft 6
Menu
EUR
After Party! Profiteer vandaag nog van 10% korting op de gehele collectie vanwege ons 7 jarig bestaan! Meer info klik hier
Welkom bij Lofft 6 online!

Welkom bij Lofft 6 online!

Door: Joey Mulders Reacties: 0

Een aantal jaar geleden begon het avontuur wat Lofft 6 heet. Het plan om een leuke kledingzaak te openen in het centrum van Zevenbergen. Een zaak voor de vrouw van nu! Het moest een gevoel van "thuis" oproepen, wij zijn het verlengde van jouw kledingkast. 

 

De afgelopen jaren waren ontzettend leuk en we kijken er met veel plezier op terug. Ikzelf (Joey), keek vanaf de zijlijn mee en gaf advies over het gebruik van social media. In het begin begeleidde ik dit zelf en later heb ik dit uit handen gegeven. Dit vanwege andere werkzaamheden. 

 

En toen begon 2020, het jaar van Corona. Tijdens de eerste golf zijn wij een periode dicht geweest en zijn we later over gegaan op één op één shoppen. We merkten toen al dat er vraag was naar een webshop. Echter hebben wij altijd de filosofie gehad dat onze kracht zit in de persoonlijke aandacht. Iets wat makkelijker gaat in een stenen winkel dan online. Maar toen we merkten dat er een tweede golf aankwam hebben wij de knop omgezet en zijn we begonnen met de bouw van de webshop. 

 

De zolder werd verbouwd tot kantoor/fotostudio/inpakruimte en we stapten over naar een nieuw kassasysteem. Dit om ervoor te zorgen dat de voorraad gemakkelijk kan worden bijgehouden. Daarna zijn we begonnen met het inrichten van onze webshop en zie hier het resultaat. 

 

Wij zijn ontzettend blij met de positieve reacties die wij hebben ontvangen. En ook de opbouwende kritieken hebben wij geprobeerd zo goed mogelijk te verwerken. Uiteraard blijven wij werken aan onze online shop zodat wij deze kunnen blijven verbeteren. 

 

Naast deze blog zullen we hier ook meer laten zien over de laatste trends op het gebied van mode en styling advies. De service uit de winkel maar dan online.

 

Namens het hele team wensen wij je ontzettend veel shop plezier!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »