Blog - Wij zijn jouw inloopkast! - Lofft 6
Menu
EUR
Wij zijn jouw inloopkast!

Wij zijn jouw inloopkast!

Door: Joey Mulders Reacties: 0

Het is januari 2022, tijd om vooruit te kijken naar het komende jaar. En het beloofd een geweldig jaar te worden! In maart bestaan we 5 jaar en uiteraard gaan we dit met jullie vieren. Daarnaast staan er nog toffe andere zaken op de planning. Dus het beloofd een super jaar te worden! 

 

Wij zijn jouw inloopkast!
Maar daarbij is het erg belangrijk om niet te vergeten waarom dat wij bestaan. Lofft 6 is in 2017 geopend met één doel: "Het stijlvol en zelfverzekerd kleden van de vrouw van nu". En dat is een missie die wij zeker niet zijn vergeten. Lofft 6, de winkel, moet aanvoelen als jouw persoonlijke inloopkast. En wij, het team, is er om jouw te ondersteunen bij de zoektocht naar de perfecte outfit. 

In 2022 willen we dit gevoel van "thuis" nog extra gaan versterken. Zo gaan we vanaf maandag 24-01-2022 elke maandag tussen 19:00 en 20:00 uur live op onze Facebookpagina! Tijdens deze live sessies geven we extra toelichting over onze nieuwe collectie en kun je direct vragen stellen. 

Daarnaast starten we binnenkort ook met een besloten Facebookgroep. Hier kun je al jouw fashion vragen kwijt en delen met andere klanten. En daar ben je altijd als eerste op de hoogte van al onze ontwikkelingen! 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »