Blog - Lofft 6 Update! - Lofft 6
Menu
EUR
Kings week! Maak t/m 28 april van kans op een cadeaukaart t.w.v. €25 bij besteding van minimaal €100! Meer info klik hier
Lofft 6 Update!

Lofft 6 Update!

Door: Joey Mulders Reacties: 0
Sinds deze week zijn er ook wat veranderingen gaande binnen Lofft 6 en via deze weg willen we daarover even een korte samenvatting geven!
 

Sluiting winkel, door met de webshop!

Tijdens onze Loyalty VIP Night hebben we een korte, toch wel emotionele, speech gehouden. En zoals de titel van dit kopje al doet vermoeden heeft het te maken met de sluiting van de winkel. De afgelopen zeven jaar is de winkel uitgegroeid tot wat het nu is: Een plek waar vriendinnen kunnen samen komen en gezellig kunnen shoppen!
 
Alleen moeten we ook een beetje naar de toekomst kijken. Het volgende huurcontract was van zo'n lange looptijd dat Ineke heeft besloten, met pijn in het hart, dit niet te verlengen. Dit houdt in dat de winkel begin augustus de deuren gaat sluiten.
 
Lofft 6 blijft echter bestaan! De webshop gaat gewoon door en het blijft uiteraard mogelijk om daar, bij het magazijn, de bestelling af te halen. En natuurlijk is er ook de ruimte voor een kopje koffie en een gezellig babbeltje.
 

Aangepaste openingstijden

Om hiervoor de juiste voorbereidingen te doen hebben we de openingstijden van onze winkel aangepast. Vanaf deze week is de winkel op dinsdag gesloten en werkt Patricia op woensdag en donderdag in de winkel. Ineke is op woensdagochtend en donderdag aanwezig in het magazijn van de webshop. Dit voor leuke nieuwe foto's en filmpjes maar bijvoorbeeld ook om extra in te kopen!
 
 
We snappen echt dat dit als een shock kan komen en we hopen op je begrip. Natuurlijk zijn we er voor al je vragen. Het is zeker geen afscheid maar een nieuw hoofdstuk! 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »