S. Woman, De nieuwe jeans trend! - Lofft 6
Menu
EUR
Kings week! Maak t/m 28 april van kans op een cadeaukaart t.w.v. €25 bij besteding van minimaal €100! Meer info klik hier
S. Woman, de nieuwe jeans trend!

S. Woman, de nieuwe jeans trend!

Door: Joey Mulders Reacties: 0

Het merk S. Woman is hot, de trend van dit moment als het aankomt op jeans! En natuurlijk hebben wij de jeans van dit toffe label in onze collectie. En omdat ze regelmatig met nieuwe varianten komen is er voor ieder wat wils. Lees in dit blog artikel alles over deze fijne jeans! 

 

De look

S. Woman staat voor stoer, gedurfd en voor de vrouw van nu! De broeken zijn altijd uitgevoerd met nét wat extra's. Dit kan de wassing zijn, extra zakken of juist toffe applicaties. Een "simpele" jeans van het label S. Woman? Dat is onmogelijk! 

S. Woman volgt niet de laatste trends op het gebied van fashion. De ontwerpers van dit label creëren juist de trends. Elke keer net weer op een andere manier! 

Het zijn de blikvangers op straat waar jij echt in gezien mag worden. En iedereen gaat vragen waar je ze hebt geshopt... Bij Lofft 6 natuurlijk!

 

De pasvorm

Dit merk heeft een fijne pasvorm! Meestal is deze loose fit of zelfs wat baggy. En wat nog fijner is... Negen van de tien keer kun je een maat kleiner aan dan de normale jeans maat. De collectie van S. Woman wordt uitgebracht in de maten S(36) tot en met XL(42). Maar deze vallen vaak als een M(38) tot en met XXL (44). Maar het beste is, hierin zijn ze ook constant. Er zit weinig verschil qua maatvoering binnen de collectie van S. Woman. Zodra je jouw juiste maat gevonden hebt zit je goed! 

 

De kwaliteit

Hierover kunnen we kort zijn, deze is top! De jeans behouden hun wassing goed en de applicaties blijven netjes zitten. Doordat de jeans wat ruimer vallen loop je deze ook minder uit. Hierdoor is de jeans ook minder aan slijtage onderhevig. Volg altijd netjes de aangegeven wasmethode, deze staat in de jeans, en dan blijft deze is top conditie! 

 

Tijd om te shoppen! Bekijk hier onze actuele collectie jeans van S. Woman! Of kom heerlijk passen in onze winkel in Zevenbergen!

 

[products=blog_Swoman]

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »